anne haverkamp
Recruitment adviser

Anne Haverkamp

Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden binnen de fiscaliteit of over de Business Solutions afdelingen bij Loyens & Loeff? Neem dan contact op met Anne Haverkamp.

Over Anne Haverkamp

In 2013 heb ik mijn master Strategisch Human Resource Management aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Na een prachtige reis in Azië ben ik mijn carrière begonnen als recruiter bij Accenture en heb ik na een jaar de overstap gemaakt naar Loyens & Loeff en ben ik begonnen als recruitment adviser.  In mijn functie ben ik, samen met ons team, verantwoordelijk voor de werving & selectie van starters en ervaren kandidaten binnen de fiscaliteit van ons Amsterdamse en Rotterdamse kantoor. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle functies die vallen onder Business Solutions.  

Ik houd mij bezig met de organisatie van zowel interne als externe evenementen tot het afnemen van interviews, sparren met de praktijkgroepen/afdelingen, en gave projecten als het vormgeven van de nieuwe global arbeidsmarktcampagne en het opzetten of verbeteren van recruitment activiteiten. Ik krijg echt een energie boost als zulke projecten van de grond komen. 

Als recruitment adviseur gaat mijn hart sneller kloppen, wanneer mensen bij ons komen werken die niet alleen de organisatie verrijken, maar hier ook volledig op hun plaats zijn, zowel wat betreft hun ontwikkeling als op persoonlijk vlak. Ben ik niet aan het werk? Dan vind ik het leuk om te fotograferen, te sporten en met familie en vrienden af te spreken.

T: +31 (0)20 578 5059
E: anne.haverkamp@loyensloeff.com