Internal Communications Executive

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zijn we op zoek naar een Internal Communications Executive (Amsterdam/Rotterdam, 0.8-1 fte).

Functie

Als Internal Communications Executive ben je onderdeel van de afdeling Communicatie & Marketing. Binnen dit team zijn we onder andere verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en het ontwikkelen van de verschillende communicatiemiddelen. De Internal Communications Executive rapporteert aan de Manager Corporate Communications & PR. In deze rol ben je op tactisch en operationeel niveau verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de richting, de processen en de middelen voor interne, kantoorbrede communicatie. Je werkt nauw samen met collega’s van Marketingcommunicatie zodat jullie elkaar op het gebied van externe en interne communicatie versterken.

Werkzaamheden

  • Adviseren en ondersteunen bij de interne communicatie over kantoorbrede veranderingen en projecten vanuit het bestuur of stafafdelingen zoals HR en IT.
  • Ontwikkelen van interne communicatieboodschappen en –middelen in beeld (vlogs) en woord.
  • Schrijven en redigeren van teksten voor verschillende interne communicatiemiddelen, voornamelijk in het Engels.
  • Bewaken en ontwikkelen van corporate identiteit in interne communicatie.
  • Samen met de Intranet Manager het gebruik van het intranet stimuleren en het intranet doorontwikkelen.

De kandidaat

We zoeken een ervaren collega met een relevante, afgeronde hbo-opleiding en minimaal vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een zakelijke dienstverlener. Je weet je stakeholders goed te managen en kunt pragmatisch werken goed combineren met een heldere visie op interne communicatie. Je schrijfstijl is vlot, je bent servicegericht en weet van aanpakken. Omdat we een internationaal kantoor zijn is het belangrijk dat je zowel goed Nederlands als Engels spreekt en schrijft. Daarnaast kun je projectmatig en gestructureerd werken.

Wat bieden we je?

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Ben jij de Internal Communications Executive die wij zoeken?

Solliciteer dan door je stukken (motivatiebrief en cv) te uploaden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lycke Hoogeveen op telefoonnummer 020 578 5988. Als je reageert, bekijken we ook je online profielen.

Solliciteer nu