vacancy

Recruitment adviseur

Voor ons recruitment team zijn wij op zoek naar een ervaren recruitment adviseur (3 - 5 jaar werkervaring).

Locatie: Amsterdam / Rotterdam

Ben jij gepassioneerd over recruitment, heb jij 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in recruitment en schuw je niet voor complexe uitdagingen? Of heb jij een achtergrond in de advocatuur, fiscaliteit of het notariaat en ben jij op zoek naar een carrière switch? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor ons recruitment team zoeken wij een recruitment adviseur.

Ter versterking van ons recruitment team zijn wij op zoek naar een enthousiaste recruitment adviseur. Ons team bestaat uit drie recruitment adviseurs en twee recruitment coördinatoren. Het team maakt deel uit van de HR afdeling, waar we nauw mee samenwerken. Als recruitment adviseur ben je werkzaam op onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als recruitment adviseur ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van ervaren kandidaten voor de fiscaliteit, de advocatuur en het notariaat. Daarnaast houd je je bezig met de werving en selectie van alle business support functies. Je werkt veel samen met externe partijen die jou helpen bij het vinden van deze talenten. Verder ben je het aanspreekpunt voor de partners en managers en adviseer en help je hen bij het vinden van de juiste mensen. Van het schrijven van wervende teksten, het bijwonen van enkele events tot het organiseren van kwalitatieve talent pools. Jij zet jouw creativiteit en overtuigingskracht optimaal in om de juiste mensen aan Loyens & Loeff te binden. Op interne en externe evenementen ben jij het gezicht van Loyens & Loeff. Je onderhoudt nauw contact met jouw interne klanten, bent betrokken bij strategische recruitmentprojecten en zal een grote rol spelen in het opzetten van onze nieuwe gobal employer branding campagne.

Kortom, een uitdagende baan aan met veel vrijheid en mogelijkheden.

Profiel:

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen recruitment, bij voorkeur aan de corporate zijde. Of je bent een jonge advocaat, fiscalist of kandidaat notaris die op zoek is naar een carrière switch
  • Je hebt ervaring in de zakelijke dienstverlening
  • Je bent sociaal sensitief en hebt een goed gevoel voor verhoudingen
  • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht

Wat bieden wij jou?

Naast een prachtige kans om de recruitmentafdeling verder te professionaliseren, in een uitdagende markt, bieden we jou ruimte om je tijd en agenda flexibel te plannen. Ook vinden wij het belangrijk dat jij jezelf verder kan ontwikkelen. Je kunt ook rekenen op: 

  • Interne opleidingsmogelijkheden;
  • Lease auto of mobiliteitsbudget;
  • IPhone;
  • 26 vakantiedagen.

Ben jij die ambitieuze recruitment adviseur die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie (cv & motivatie) naar Nicole.Moshage@loyensloeff.com. Voor meer informatie Kan je Nicole Moshage, Recruitment adviseur, bereiken via 010 224 6409.

 

Solliciteer nu