12 March 2019 / vacancy

Werkstudent KYC

Voor ons KYC team zijn wij op zoek naar een werkstudent voor 2-3 dagen per week

Location: Amsterdam/Rotterdam
16-24 uur

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Loyens & Loeff bedient grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren. Bij Loyens & Loeff werken ruim 850 specialisten in 6 kantoren in onze thuismarkt (Benelux en Zwitserland) en 8 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in de wereld. Loyens & Loeff onderhoudt een intensieve relatie met gerenommeerde, internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

De Office of the General Counsel opereert in al onze thuismarkten en is verantwoordelijk voor risk management van Loyens & Loeff N.V. Een belangrijk onderdeel van risk management is het zogenaamde Know Your Customer (KYC)-proces. Het KYC-proces richt zich op het doen van onderzoeken naar cliënten. Met een adequaat KYC-proces draagt Loyens & Loeff bij aan het voorkomen van witwassen en financiering van terrorisme. Wereldwijd zijn binnen Loyens & Loeff circa 10 personen belast met dit proces. Ter versterking van het huidige KYC-team in Nederland zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkstudent KYC Officer.

Locatie: Amsterdam/Rotterdam
16-24 uur per week

De functie

Je komt te werken met een team van collega’s die gespecialiseerd zijn in KYC. Als KYC Officer ben jij spin in het web van de onderzoeken die worden uitgevoerd naar cliënten voor wie Loyens & Loeff gaat werken. Je adviseert medewerkers over de eisen waaraan het onderzoek naar cliënten dient te voldoen en je zorgt voor een adequate administratie en afhandeling van het proces.  Gecompliceerde vragen m.b.t. de identificatie stem je af met de senior KYC Officer of je directe team-leden. Je draagt bij aan de informatievoorziening (bijvoorbeeld met behulp van intranet en nieuwsbrieven).

Wie zoeken wij

Je zit in de afrondende fase van je juridische achelor (HBO of WO) of je bent bezig met je Master en jij wilt jouw steentje bijdragen aan het voorkomen van witwssen en financieren van terrorisme. Je bent communicatief vaardig, je hebt een praktische instelling en je schept er genoegen in om het KYC proces in goede banen te leiden. Bij voorkeur heb je al wat ervaring met KYC-processen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Interesse?

Je kunt direct solliciteren door je motivatiebrief en cv te uploaden via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Mendel, Talent Acquisition Adviser, via Laura.Mendel@loyensloeff.com of 020-578 59 12.

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.