Werkstudent Events

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij op korte termijn een werkstudent events.

Locatie: Amsterdam
Aantal uren in overleg

Functie

Wil jij werken naast je studie voor een periode van 6 maanden en voor ten minste 12 uur per week? Ben je bezig met een event-gerelateerde opleiding? Of heb je aantoonbaar ervaring met het organiseren van een groots evenement? Dan bieden wij jou de perfecte mogelijkheid om meer ervaring op te doen en je creatieve geest los te laten. Wij zoeken op korte termijn en voor de periode van 6 maanden op ons kantoor in Amsterdam een creatieve doener die ons wilt assisteren bij de organisatie van een groot evenement voor circa 1300 deelnemers.

Dagen en tijden bepalen we in overleg zodat je naast het werk genoeg tijd overhoudt voor je studie.

Wat vragen we van je?

Je krijgt een kick van het neerzetten van een geslaagd event en de stress die daar bij komt kijken. Natuurlijk houd jij wel altijd je hoofd koel in deze situaties!

Je herkent jezelf in de volgende samenvatting:

  • Can-do mentaliteit
  • Organisatorisch talent met oog voor detail
  • Punctueel en verantwoordelijk
  • Creatief
  • Stressbestendig en uiterst flexibel
  • Gedreven en altijd positief
  • Geen problemen, maar uitdaging

Wat bieden we je?

We bieden een afwisselende, uitdagende event functie en de mogelijkheid je 6 maanden lang te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener. Afhankelijk van je achtergrond en ervaring bieden wij een passend salaris. Je wordt on the job begeleid door een ervaren Eventteam.

Ben jij de creatieve doener die wij zoeken?

Solliciteer dan door je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carin-Ann van Hasselt (recruiter) op telefoonnummer 020 578 5431.

 

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.