You are here:

Visual Identity Designer

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zijn wij op zoek naar een creatieve en enthousiaste Visual Identity Designer die ons helpt bij het versterken van ons merk door middel van visual design.

Locatie: Rotterdam / Amsterdam
32-40 uur

Functie

De afdeling Communicatie & Marketing levert maximale ondersteuning in het realiseren van het klant-, merk- en business succes van Loyens & Loeff. Als ‘hands on’ Visual Identity Designer lever je daar een belangrijke bijdrage aan door het ontwikkelen en bewaken van de visuele identiteit van Loyens & Loeff. Je past deze toe in de verschillende communicatiemiddelen, zoals online en offline middelen, video, corporate fotografie en iconen. Samen met een collega DTP’er vervaardig en begeleid je de productie van diverse communicatie-uitingen voor uiteenlopend druk- en printwerk als ook online middelen. Je vertaalt de wensen en behoeften van de (interne) klant naar verzorgde ontwerpen, zoals bijvoorbeeld naar het design van pitch-documenten. Daarnaast ben je thuis in het bewaken van een huisstijl en de doorontwikkeling ervan en je zorgt dat deze consistent en effectief ingezet wordt in alle communicatiemiddelen. Je bent verantwoordelijk voor de Loyens & Loeff Brandportal en zorgt dat deze continu wordt aangevuld met nieuwe templates. In deze rol heb je veel contact met interne stakeholders en externe leveranciers, waaronder een PowerPoint-ontwikkelaar, drukkers en onze IT-afdeling.

Wat vragen we van je?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, kennis en ervaring met Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop, Illustrator) en kennis en ervaring met Office programma’s (PowerPoint, Word, Excel). Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur bij een zakelijke dienstverlener. Je weet alles van grafisch design, kleurgebruik, beelden en fotografie. Je hebt een stevige mening, maar houdt er niet ten koste van alles aan vast. Je hebt technische affiniteit en bent in staat om in nauwe samenwerking met onze IT-afdeling de implementatie van onze huisstijl in de verschillende Office-programma’s te verzorgen. Verder beschik je over de volgende eigenschappen: creatief, positief kritisch, flexibel, oog voor detail, initiatiefrijk, servicegericht en ben je communicatief vaardig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden we je?

We bieden je een afwisselende en uitdagende functie bij een toonaangevende juridische dienstverlener tegen een passend salaris dat is afgestemd op je achtergrond en ervaring. Daarnaast kent Loyens & Loeff uitstekende secundaire voorwaarden en bieden we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We hebben veel interne opleidingsmogelijkheden en deze kunnen eventueel worden aangevuld met externe opleidingen. Zelfontplooiing word bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Binnen Loyens & Loeff wordt gestreefd naar een gezonde work-life balance.

Ben jij de Visual Identity Designer die wij zoeken?

Solliciteer dan door je motivatiebrief en cv te uploaden via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carin-Ann van Hasselt (recruiter) op telefoonnummer 020 578 5431.

 

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.