You are here:
vacancy

Senior Recruitment Adviseur

Wij zijn op zoek naar een senior recruitment adviseur (3 - 5 jaar werkervaring).

Location: Amsterdam/Rotterdam
Fulltime (40 hours/week)

Ben jij gepassioneerd over recruitment, heb jij 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in recruitment en schuw je niet voor complexe uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons recruitment team zoeken wij een ervaren recruitment adviseur (3-5 jaar werkervaring)

Ter versterking van ons recruitment team zijn wij op zoek naar een enthousiaste recruitment adviseur. Ons team bestaat uit drie recruitment adviseurs en twee recruitment coördinatoren. Het team maakt deel uit van de HR afdeling, waar we nauw mee samenwerken. Als recruitment adviseur ben je werkzaam op onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als recruitment adviseur ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van alle business services functies en zal je een grote rol spelen in onze nieuwe global employer branding campagne. Je werkt veel samen met externe partijen die jou helpen bij het vinden van deze talenten. Verder ben je het aanspreekpunt voor de managers en adviseer en help je hen bij het vinden van de juiste mensen. Van het schrijven van wervende teksten, het in de markt zetten van ons Employer Brand tot marktanalyses voor de verschillende Business Services Lines. Jij zet jouw creativiteit en overtuigingskracht optimaal in om de juiste mensen aan Loyens & Loeff te binden. Je bent een business partner voor jouw interne klanten, bent betrokken bij strategische recruitmentprojecten en zal een grote rol spelen in het implementeren en uitbreiden van onze nieuwe global employer branding campagne.

Kortom, een uitdagende baan met veel vrijheid en mogelijkheden.

Profiel

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen recruitment
  • Je hebt ervaring in de zakelijke dienstverlening
  • Je bent sociaal sensitief en hebt een goed gevoel voor verhoudingen
  • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht

Wat bieden wij jou?

Naast een prachtige kans om de recruitmentafdeling verder te professionaliseren, in een uitdagende markt, bieden we jou de ruimte om je tijd en agenda flexibel te plannen. Ook vinden wij het belangrijk dat jij jezelf verder kan ontwikkelen.

Je kunt ook rekenen op:

  • Interne opleidingsmogelijkheden;
  • Lease auto of mobiliteitsbudget;
  • IPhone
  • 26 vakantiedagen

Contact

Ben jij die ambitieuze recruitment adviseur die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie (cv & motivatie) naar Nicole.Moshage@loyensloeff.com. Voor meer informatie Kan je Nicole Moshage, Recruitment adviseur, bereiken via 010 224 6409.