Beginnende en ervaren secretaresses

Wij zijn altijd op zoek naar beginnende en ervaren secretaresses!

Locatie: Amsterdam of Rotterdam

Regelmatig heeft Loyens & Loeff vacatures voor: Beginnende en ervaren secretaresses

 

Als secretaresse ondersteun je een aantal advocaten, (kandidaat-)notarissen of belastingadviseurs in hun dagelijkse praktijk. De werkzaamheden bestaan onder meer uit (e-mail)correspondentie, agendabeheer, (digitaal) dossierbeheer, archivering en telefoonbeantwoording.  Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist. We zoeken een proactieve, accurate, flexibele, stressbestendige en zelfredzame teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen meerdere verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Goede digitale vaardigheden, waaronder goede kennis van het Office pakket, is belangrijk. Je vindt het niet erg ook wel eens een dag bezig te zijn met printen en inbinden, want ook dat hoort erbij.

Kortom, je bent een aanpakker!

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent om secretaresse bij Loyens & Loeff te worden, en stuur je motivatie plus cv naar Netteke Mijnster, Netteke.Mijnster@loyensloeff.com.

 

Een online screening maakt onderdeel uit van de procedure. Gegevens die tijdens een screening worden verzameld blijven niet langer bewaard dan noodzakelijk.