You are here:
07 June 2018 / vacancy

Secretaresse notariaat

Voor de uitbreiding & versterking van onze vastgoedpraktijk Real Estate zijn wij op zoek naar een juridisch ondersteuner / secretaresse (m/v).


Locatie: Amsterdam

Bij Real Estate is men gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedtransacties en -ontwikkelingen van kantoorpanden, woningen, winkels en logistiek vastgoed. Ook is er specifieke kennis in huis om cliënten juridisch en fiscaal te begeleiden op het gebied van hotel- en zorgvastgoed. Daarnaast adviseren zij over aanverwante aspecten zoals fiscaliteit, (grensoverschrijdende) structurering en financiering.

DE FUNCTIE

Binnen deze praktijkgroep en in deze functie ondersteun je een aantal kandidaat notarissen in hun dagelijkse praktijk en “ontzorg” je zo optimaal mogelijk op elk gebied. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket en geen enkele dag is hetzelfde. Inhoudelijk is het interessant werk, ieder op zijn eigen niveau, kennis en interesse. Er heerst een open, informele sfeer waar men gelijkwaardig met elkaar omgaat en waar veel kennis wordt overgedragen en gedeeld. Het is accuraat en secuur werk. Als je de processen leert kennen, dan kan je bepaalde taken naar je toe trekken. Iedereen werkt namelijk op zijn eigen niveau.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit

 • Het aanmaken en bijhouden van dossiers zowel digitaal als hard copy.
 • Monitoren van de retournering van volmachten/stukken en het controleren van de tekenbevoegdheid.
 • Het klaar maken van de akten voor ondertekening en vervolgens diverse taken ter afhandeling van het dossier (versturen van stukken naar cliënten / wijzigingen doorvoeren bij de kamer van koophandel).
 • Je bewaakt het overzicht in de te hanteren procedures binnen een dossier en bereidt het zo ver mogelijk (zelfstandig) voor.
 • Veelvuldig telefonisch contact met cliënten en externe instanties (Kamer van Koophandel, kadaster, rechtbanken, banken en adviseurs).
 • Het uitwerken/verzorgen van correspondenties (Nederlands én Engels).
 • Opstellen van declaraties.
 • Verzorgen van legalisaties.
 • Archiveren van dossiers en het uitvoeren van recherches bij het Kadaster.
 • Agendaplanning voor de (kandidaat)notarissen, voorbereiden van vergaderingen (intern/extern). 
 • Kortom: een veelzijdige functie met een inhoudelijk karakter!

WIJ ZOEKEN

Een proactieve, accurate, flexibele, stressbestendige en zelfredzame teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen meerdere verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket; je bent zeer bedreven in Word, Excel en Powerpoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist.

WIJ BIEDEN

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. het fietsplan, collectieve verzekering, gratis fruit, yoga op de werkvloer en korting bij een sportschool). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie plus CV naar Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com.