29 April 2019

Secretaresse fiscaal

Voor de uitbreiding & versterking van onze praktijkgroep Loonheffingen zijn wij voor ons kantoor te Amsterdam op zoek naar een secretaresse (m/v).

Loyens & Loeff is een toonaangevend juridisch kantoor waar specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen belastingadviseurs, advocaten en notarissen. Onze thuismarkt is de Benelux en Zwitserland. Daarnaast hebben we vestigingen in de belangrijkste internationale financiële centra zoals Londen en New York. Wereldwijd werken ongeveer 1500 medewerkers bij Loyens & Loeff.

Het Loonheffingen team is gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van loonheffingen, sociale verzekeringen, pensioenen en immigratie. Hierbij valt te denken aan het adviseren en assisteren van cliënten met betrekking tot de fiscale aspecten van hun beloningsbeleid, het inrichten van processen, het uitzenden van werknemers naar het buitenland of het inhuren van zelfstandigen.

DOEL VAN DE FUNCTIE

Binnen deze praktijkgroep en in deze functie ondersteun je een aantal medewerkers en een vennoot in hun dagelijkse praktijk en “ontzorg” je ze zo optimaal mogelijk op elk gebied. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het Loonheffingen team is enthousiast en energiek en de sfeer is open en informeel.

Werkzaamheden bestaan uit:

 • Het verwerken van in- en externe post en het prioriteren daarvan
 • Het aanmaken en bijhouden van dossiers
 • Telefonisch contact met interne- en externe cliënten
 • Correspondentie (veelal per e-mail) in het Nederlands en Engels
 • Het ondersteunen van het declaratieproces
 • Verzorgen van de lay-out van diverse documenten (Word, Excel, PowerPoint)
 • Cliëntgegevens bijhouden
 • Het ondersteunen van de cliënt identificatie (Wwft)
 • Agendabeheer en boeken van vergaderruimtes voor besprekingen
 • Boeken van vluchten en hotels
 • Bijhouden e-mail boxen
 • PowerPoint presentaties maken
 • Assisteren bij het aangifteproces en andere processen en aanvragen
 • Het ondersteunen van business development

WIJ ZOEKEN

Een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket: je bent zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist en tevens een HBO werk- en denkniveau.

WIJ BIEDEN

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. het fietsplan, collectieve verzekering, yoga op de werkvloer en korting bij een sportschool). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie plus cv naar Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com