You are here:
vacancy

Secretaresse voor onze Communicatie & Marketing afdeling

Voor de ondersteuning van onze Communicatie & Marketing afdeling zijn wij opzoek naar een seretaresse.

Locatie: Amsterdam & Rotterdam

Voor de ondersteuning van onze Communicatie & Marketing afdeling voor ons kantoor te Amsterdam & Rotterdam ** zijn wij per direct op zoek naar een:

Secretaresse (m/v) parttime/fulltime

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

De functie

Binnen de stafafdeling C&M ondersteun je de Group Director BD, Communication & Marketing, alsmede de team managers BD Operations, Marketing en Business Development. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het team is jong, enthousiast en energiek. De sfeer is open en informeel. Het is een team waarbinnen je snel moet kunnen schakelen en veel verschillende ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden.

De werkzaamheden

  • Telefonisch contact met interne- en externe cliënten, neemt berichten aan en handelt vragen en informatieverzoeken af.
  • Zelfstandig voeren van correspondentie (veelal per e-mail) in het Nederlands en Engels.
  • Het ondersteunen van het declaratieproces.
  • Agendabeheer en boeken van vergaderruimtes voor besprekingen.
  • Boeken van vluchten en hotels.
  • Contractbeheer afdeling C&M
  • PowerPoint presentaties maken.
  • Business gifts: beheer webshop, dagelijkse uitgifte business gifts, contact met leveranciers, opvragen offertes bij speciale verzoeken en controleren drukproeven, voorraadbeheer en budgetbewaking.
  • Verzenden en voorraadbeheer drukwerk en seminarartikelen.
  • Organisatie van de portretfotografiedagen in Rotterdam en Amsterdam.

Kortom: een veelzijdige functie!

Wie zoeken wij

Een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket: je bent zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist en tevens een HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. het fietsplan, collectieve verzekering, gratis fruit, yoga op de werkvloer en korting bij een sportschool). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie plus cv naar Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com.

** Bij FT bijvoorbeeld 4 dagen Amsterdam en een dag Rotterdam maar 3 dagen Amsterdam en 2 dagen Rotterdam is ook mogelijk. Dit zal in overleg worden besproken.