You are here:
07 June 2018 / vacancy

Secretaresse advocatuur (m/v) – fulltime

Voor de uitbreiding & versterking van onze praktijkgroep Litigation & Risk Management zijn wij op zoek naar een secretaresse.Locatie: Amsterdam

De praktijkgroep Litigation & Risk Management is een gespecialiseerde proces- en arbitragepraktijk. Onze proces- en arbitragespecialisten vertegenwoordigen met grote regelmaat cliënten in procedures en arbitrages waarbij tal van sectoren, diensten, regio's en jurisdicties zijn betrokken. Om te voldoen aan de vraag van onze (internationale) clientèle vertegenwoordigen wij regelmatig cliënten in zowel nationale als internationale procedures en arbitrages. Tot onze cliënten behoren financiële instellingen, overheden, ondernemingen die actief zijn in de internationale aannemerij, in de chemische, farmaceutische, energie-, voedsel- en automobielindustrie, en aanbieders van diensten op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie.

DE FUNCTIE

Binnen deze praktijkgroep en in deze functie ondersteun je een aantal junior/medior en een senior advocaat in hun dagelijkse praktijk en “ontzorg” je zo optimaal mogelijk op elk gebied. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het team binnen deze praktijkgroep is jong & enthousiast. De sfeer is open en informeel. Het is een team waarbinnen je snel moet kunnen schakelen en veel verschillende ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden. Naast de standaard taken, is er gelegenheid om specifieke evenementen en/of projecten op te zetten en te begeleiden.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het aanmaken en bijhouden van dossiers zowel digitaal als in hardcopy.
 • Telefonisch contact met interne- en externe partijen.
 • Correspondentie (veelal per e-mail) in het Nederlands en Engels.
 • Het ondersteunen van het declaratieproces.
 • Verzorgen van de lay-out van diverse documenten.
 • Cliëntgegevens bijhouden.
 • Het identificeren van cliënten volgens de Wwft.
 • Het klaarmaken van de processtukken voor ondertekening en vervolgens zorgen voor verzending aan alle betrokken partijen.
 • Je bewaakt het overzicht in de te hanteren procedures binnen een dossier en bereidt het zo ver mogelijk (zelfstandig) voor.
 • Archiveren van dossiers.
 • Agendabeheer en boeken van vergaderruimtes voor besprekingen.
 • Boeken van vluchten en hotels.
 • Bijhouden e-mail boxen.
 • PowerPoint presentaties maken.
 • Uitwerken notulen en incidenteel notuleren.
 • Overige algemene secretariële werkzaamheden.

  Kortom: een veelzijdige functie!

 

WIJ ZOEKEN:

Een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer met minimaal twee jaar secretariële ervaring met een voorkeur voor ervaring in de juridische praktijk. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Iemand die goed kan samenwerken met naaste collega’s die de rest van de afdeling ondersteunen, probleemloos het werk van elkaar kunnen overpakken en bij drukte kunnen bijspringen of overdragen en daar helder over kunnen communiceren. Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket: je bent zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist en tevens een HBO werk- en denkniveau.

WIJ BIEDEN:

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een goed arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. een goed pensioen, het fietsplan, een collectieve verzekering, yoga op de werkvloer en korting bij een sportschool). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie plus cv naar Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com.