You are here:
07 June 2018 / vacancy

Secretaresse advocatuur (m/v) - fulltime

Voor de uitbreiding & versterking van onze vastgoedpraktijk Real Estate zijn wij op zoek naar een secretaresse.

Locatie: Amsterdam

Bij Real Estate is men gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedtransacties en -ontwikkelingen van kantoorpanden, woningen, winkels en logistiek vastgoed. Ook is er specifieke kennis in huis om cliënten juridisch en fiscaal te begeleiden op het gebied van hotel- en zorgvastgoed. Daarnaast adviseren zij over aanverwante aspecten zoals fiscaliteit, (grensoverschrijdende) structurering en financiering.

DE FUNCTIE

Binnen deze praktijkgroep en in deze functie ondersteun je een aantal junior/medior advocaten en een senior (partner) advocaat in hun dagelijkse praktijk en “ontzorg” je zo optimaal mogelijk op elk gebied. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het vastgoedteam binnen deze praktijkgroep is jong en ontzettend enthousiast. De sfeer is dan ook open en informeel. Het is een team waarbinnen je snel moet kunnen schakelen en veel verschillende ballen tegelijk in de lucht moet houden. Naast de standaard taken, is er gelegenheid specifieke evenementen of projecten op te zetten en te begeleiden.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit

 • Het aanmaken en bijhouden van dossiers zowel digitaal als hard copy.
 • Telefonisch contact met interne en externe cliënten.
 • Ondersteunen bij het declaratieproces.
 • Verzorgen van lay-out van grote documenten
 • Clientgegevens bijhouden
 • Ondersteuning bij transacties
 • Archiveren van dossiers.
 • Agendabeheer en boeken van vergaderruimtes voor besprekingen binnen kantoor.
 • Bijhouden e-mail inboxen.
 • PowerPoint presentaties maken.
 • KYC verzoeken uitzetten bij cliënten.Kortom: een veelzijdige functie! 

WIJ ZOEKEN

Een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket; je bent zeer bedreven in Word, Excel en Powerpoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist.

WIJ BIEDEN

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. het fietsplan, collectieve verzekering, gratis fruit, yoga op de werkvloer en korting bij een sportschool). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie plus CV naar Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com.