You are here:
07 June 2018 / vacancy

Secretaresse advocatuur (m/v) - fulltime

Voor de uitbreiding & versterking van onze praktijkgroep Banking & Finance zijn wij op zoek naar een secretaresse.Locatie: Amsterdam

Bij Banking & Finance is men gespecialiseerd in het begeleiden van diverse financieringen (zoals vermogensfinancieringen, vastgoedfinancieringen, scheepsfinancieringen, project financieringen). De cliënten zijn veelal (internationale) banken en multinationals. Ook houdt met zich bezig met wet- en regelgeving betreffende het toezicht op de financiële markten en securitisaties. Banking & Finance is een praktijkgroep die vanuit vier locaties opereert: Amsterdam, Brussel, Luxemburg en Zürich.

DE FUNCTIE

Binnen deze praktijkgroep en in deze functie ondersteun je een aantal junior/medior/senior advocaten, transactional support lawyers en partners in hun dagelijkse praktijk en “ontzorg” je zo optimaal mogelijk op elk gebied. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het B&F-team is jong, enthousiast en energiek. De sfeer is open en informeel. Het is een team waarbinnen je snel moet kunnen schakelen en veel verschillende ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden. Naast de standaard taken, is er gelegenheid om specifieke evenementen en/of projecten op te zetten en te begeleiden.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit

 • Het aanmaken en bijhouden van dossiers zowel digitaal als in hardcopy.
 • Telefonisch contact met interne- en externe cliënten.
 • Correspondentie (veelal per e-mail) in het Nederlands en Engels.
 • Het ondersteunen van het declaratieproces.
 • Verzorgen van de lay-out van diverse documenten.
 • Cliëntgegevens bijhouden.
 • Ondersteuning bij transacties.
 • Archiveren van dossiers.
 • Agendabeheer en boeken van vergaderruimtes voor besprekingen.
 • Boeken van vluchten en hotels.
 • Bijhouden e-mail boxen.
 • PowerPoint presentaties maken.Kortom: een veelzijdige functie!  

WIJ ZOEKEN

Een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket: je bent zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist en tevens een HBO werk- en denkniveau.

WIJ BIEDEN

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. het fietsplan, collectieve verzekering, gratis fruit, yoga op de werkvloer en korting bij een sportschool). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie plus cv naar Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com.