You are here:
28 November 2018 / vacancy

Receptioniste/telefoniste

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor achter de receptie.

Locatie: Rotterdam

Heb jij een positieve houding en streef jij er naar om het hoogste niveau van service te bieden? Wil jij je inzetten voor een van de meest gerenommeerde juridische dienstverleners in Rotterdam?

Loyens & Loeff is op zoek naar een flexibele telefoniste/receptionist

Functie

Ter aanvulling van ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Jij bent ongeveer 1,5 dag per week beschikbaar en bij afwezigheid van onze vaste collega’s flexibel in te zetten. De volgende werkzaamheden zijn onderdeel van de functie:

  • Ontvangen en aanmelden van cliënten en bezoekers
  • Aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken
  • Het aannemen en verwerken van reserveringen en zorgdragen voor een gastvrij en representatief vergadercentrum
  • Koeriersstukken ontvangen en registreren zowel als het aanmaken van koerierszendingen

Wie zoeken wij

Een representatieve en ervaren vlotte gastheer/gastvrouw met een professionele houding en uitstraling die zorgt voor een warm welkom. Je kunt goed samenwerken binnen een hecht team en houdt je aan de bestaande werkwijze, hebt oog voor detail en denkt oplossingsgericht. Ervaring met de bedienpost PeterConnects Attendant is een pré.

Tevens heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je hebt al eens eerder gewerkt bij een zakelijke dienstverlener en bent woonachtig in Rotterdam. De vaste werkdagen zijn vrijdag en woensdag om de week. Daarnaast ben je ook beschikbaar bij afwezigheid van een van onze collega’s wegens verlof of ziekte.

Interesse?

Bij interesse kun je solliciteren via onderstaande link. Voeg je CV en een motivatiebrief toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Mendel via Laura.Mendel@loyensloeff.com.

 

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.