07 May 2019 / vacancy

Receptionist

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vlotte, representatieve receptionist om onze collega's te komen versterken. Ben jij de geboren hospitality medewerker die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Heb jij bakken vol energie, een positieve houding en streef jij er naar om op het hoogste niveau service te bieden? Wil jij je inzetten voor een van de meest gerenommeerde juridische dienstverleners in Amsterdam?

Loyens & Loeff is op zoek naar een telefoniste / receptioniste.

De functie

  • Ontvangen en aanmelden van cliënten en bezoekers
  • Aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken
  • Het aannemen en verwerken van reserveringen en zorgdragen voor een gastvrij en representatief vergadercentrum
  • Aannemen en verwerken van poststukken, bloemen, relatiegeschenken, etc.

Wie zoeken wij

Een representatieve en ervaren vlotte gastheer/gastvrouw met een professionele houding en uitstraling die zorgt voor een warm welkom. Je kunt goed samenwerken binnen een team, je bent flexibel, hebt oog voor detail, denkt oplossingsgericht en je hebt een praktische instelling. Tevens heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Je werkt nauw samen in een team met 7 collega’s. Eerdere werkervaring bij een zakelijke dienstverlener is een pré. Je woont in (de omgeving van) Amsterdam en je bent beschikbaar 32 uur in de week van dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Interesse?

Bij interesse kun je solliciteren via onderstaande link. Voeg je CV (inclusief een zakelijke foto) en motivatiebrief toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Moshage via Nicole.Moshage@loyensloeff.com.

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.