You are here:
01 August 2018 / vacancy

Marketingcommunicatie adviseur

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij op korte termijn een ervaren Marketingcommunicatie adviseur.

Locatie: Amsterdam
32-40 uur

Functie

Samen met jouw directe collega’s ben je verantwoordelijk voor communicatieadvies aan collega’s (advocaten, fiscalisten en notarissen) richting hun (potentiele) klanten. Ook het produceren van verschillende communicatiemiddelen en het managen van content vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Denken en doen in één baan. Je hebt daarbij oog voor het maken van de maximale impact die bijdragen aan merk, business en klantsucces. Je weet de juiste mix van bestaande en innovatieve en vernieuwende geïntegreerde communicatiemiddelen in te zetten. Door je vakkennis en pro-actieve servicegerichte houding  maak je het verschil. Je bent onderdeel van de afdeling Communicatie & Marketing. Binnen deze afdeling is het Marketingcommunications team verantwoordelijk voor de online en offline profilering van onze diensten aan (potentiele) klanten. Je rapporteert aan de Manager Marketingcommunications.


Wat vragen we van je?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op hbo of wo-niveau en minimaal drie jaar werkervaring bij een professionele dienstverlener. De door de interne teams opgestelde doelstellingen zet jij met veel plezier om naar een concreet marketingcommunicatieplan waarbij je de customer journey volgt en een diversiteit aan content middelen aanbiedt. Vervolgens voer je je eigen plannen ook uit. Jij weet als geen ander hoe we onze (potentiële) klanten het beste kunnen bereiken en adviseert het (hoger) management op dit gebied. Dit vereist ook enige overtuigingskracht. Je hebt ervaring met geïntegreerde marketingcommunicatie en het redigeren en optimaliseren van online en offline content. SEO heeft voor jou geen geheimen.  De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend. Verder ben je pro-actief en kun je goed relaties onderhouden.

 

Wat bieden we je?

We bieden een afwisselende, uitdagende communicatiefunctie en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener. Afhankelijk van je achtergrond en werkervaring bieden wij een passend salaris. Daarnaast  kent Loyens & Loeff uitstekende secundaire voorwaarden en bieden we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden zowel intern en eventueel aangevuld met externe opleidingen.  Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Binnen Loyens & Loeff wordt gestreefd naar een gezonde work-life balance.

 

Ben jij het Marketingcommunicatie adviseur die wij zoeken?

Solliciteer dan door je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Mendel op telefoonnummer 020 578 5912.

 

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.