You are here:
10 July 2018 / vacancy

(Junior) Legal Engineer

Voor de afdeling IT zijn wij op zoek naar een Legal Engineer.

Locatie: Amsterdam / Rotterdam
Full time

Wat ga je doen?

In deze legaltech-functie werk je samen met de specialisten van Loyens & Loeff én met de nieuwste technieken op het gebied van automated drafting en artificial intelligence.  Je innoveert, digitaliseert en automatiseert onze juridische praktijk in alle thuismarkten. Je denkt na over de processen, de vorm, en de inhoud van ons werk en vertegenwoordigt hoogstpersoonlijk de lawyer of the future. Je bent onderdeel van een hecht team dat midden tussen onze afdeling IT en de praktijk staat.

Wie zoeken wij?

Ben jij bijna klaar met je juridische master en heb jij een aantoonbare affiniteit met IT. Of heb jij de master informatica bijna afgerond en een passie voor het recht. Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Legal Engineer ben je met je juridische kennis een volwaardige gesprekspartner voor de praktijk. Je kunt goed schakelen tussen inhoudelijke en procesmatige vraagstukken. Een Legal Engineer heeft een sterk analytisch vermogen, denkt in oplossingen, is proactief, flexibel, accuraat en enthousiast. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Werkervaring binnen de markt is een pre, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij?

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Ben jij de Legal Engineer die wij zoeken?

Solliciteer dan door je stukken (motivatiebrief, cv, bachelor en master cijferlijst) te uploaden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Laura Mendel via +312 057 859 12 of Laura.Mendel@loyensloeff.com.