HR Assistant

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een pro-actieve HR Assistant.

Locatie: Amsterdam

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor onze afdeling HR zoeken wij een HR Assistant (0,8 – 1,0 FTE)

We zoeken een pro- actieve HR Assistant voor onze afdeling HR. In deze rol verricht je verschillende uitvoerende en administratieve HR werkzaamheden op het gebied van instroom, doorstroom, uitstroom, verzuim en arbeidsvoorwaarden. Je bent een van de aanspreekpunten voor leidinggevenden en medewerkers uit de organisatie en zorgt voor goede informatie over het HR beleid en de uitvoering daarvan. Je werkt hierbij nauw samen met de HR Business Partners en andere HR-collega’s.

Binnen het team van HR Assistants ben je naast de administratieve taken ook actief betrokken met het inrichten en optimaliseren van HR-processen. De afdeling HR zit in een transitie, waarbij de HR-ondersteunende werkzaamheden ondergebracht zullen worden in een HR Services afdeling.

Wat zoeken wij?

Je hebt affiniteit met technologie en kijkt er naar uit om samen met je HR collega’s de transitie te maken naar een digitale wereld. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar soortgelijke werkervaring (bij voorkeur in een HR Services omgeving) .

Je hebt ervaring in HR specifieke software en goede kennis van het Office pakket (Word, Excel). Je bent ambitieus, leergierig en werkt accuraat. Je neemt initiatief en beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels). Ook haal je energie uit werken binnen een team en ben je in staat je werkzaamheden goed te prioriteren.

Je standplaats zal Amsterdam en minimaal een dag per week Rotterdam zijn.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirelle Crooijmans (manager) op 020 57 85233. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv en een motivatiebrief via sjoerdtje.porte@loyensloeff.com