07 August 2018 / vacancy

Hospitality Medewerker

Voor ons Amsterdamse kantoor zijn wij op zoek naar een hospitality medewerker die met passie voor het vak onze bezoekers en collega’s de weg wijzen en kan zorgdragen voor een goedlopend vergadercentrum. De functie is voor 35 uur per week.

Heb jij bakken vol energie, een positieve houding en streef jij er naar om het hoogste niveau van service te bieden? Wil jij je inzetten voor een van de meest gerenommeerde juridische dienstverleners in Amsterdam? Loyens & Loeff is op zoek naar een hospitality medewerker.

De functie

  • Ontvangen en aanmelden van clienten en bezoekers
  • Aannemen en verwerken van poststukken, bloemen en relatiegeschenken etc.
  • Aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken
  • Licht administratieve werkzaamheden als registreren en verwerken van binnenkomende faxen
  • Het aannemen en verwerken van reserveringen ten behoove van het vergadercentrum

Wie zoeken wij

Een representatieve en ervaren vlotte gastheer/gastvrouw met een professionele houding en jeugdige uitstraling die cliënten en medewerkers een welkom gevoel geeft.

Je kunt goed samenwerken binnen een team, bent flexibel, hebt oog voor detail, denkt oplossingsgericht en hebt een praktische instelling.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je werkt in een team van 7 hospitality medewerkers. Eerdere werkervaring bij een zakelijke dienstverlener is een pré.

Interesse?

Bij interesse kun je solliciteren via onderstaande link. Voeg je CV en een motivatiebrief toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Mendel via Laura.Mendel@loyensloeff.com