15 July 2018 / vacancy

Credit Control Officer

Voor onze Credit & Collections afdeling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Credit Control Officer.

Location: Amsterdam
40 hours

Voor onze Credit & Collections afdeling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Credit Control Officer (fulltime)

Wat bieden wij jou?

 

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beheer van een deel van de debiteurenportefeuille van A tot en met Z. Jij hebt als doel het verlagen van het uitstaande debiteurensaldo en beperking van het risico. Je geeft actief advies en overlegt hiervoor met fee earners, secretaresses en andere medewerkers van F&C. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor incassobureaus en curatoren.

Je onderhoudt zelfstandig contact met cliënten, maakt afspraken en volgt deze op. Je analyseert en rapporteert over jouw verantwoordelijkheidsgebied en komt met voorstellen tot verbetering. Je verwerkt binnengekomen betalingen en zorgt voor het efficiënt uitvoeren van al de hieraan gerelateerde administratieve handelingen.

Als medewerker verwachten we dat je continue streeft naar verbetering. Je bent dan ook altijd op zoek naar mogelijke verbeterpunten, je signaleert en doet voorstellen ter verbetering van de gehanteerde procedures en werkwijzen. Daarnaast lever je input en voer je de benodigde testprocedures uit bij functionele wijzigingen van de gebruikte software. Wij geloven dat je nooit klaar bent met je verder te ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en wil jij je blijven ontwikkelen? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

 

Jouw kwaliteiten

We zoeken een ervaren collega met hbo werk- en denkniveau en minimaal vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een zakelijke dienstverlener. Je hebt kennis van (boekhoudkundige) softwaresystemen. Omdat we een internationaal kantoor zijn is het belangrijk dat je zowel goed Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

Persoonlijke competenties

  • Zelfstarter

  • Zelfstandig

  • Doelgericht

  • Pragmatisch

  • Flexibel

  • Oplossingsgericht

  • Communicatief

  • Organisatiesensitief

Contact

Ben jij de professional die wij zoeken? Solliciteer dan door je motivatiebrief en cv te uploaden via onderstaande knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Mendel (Talent Acquisition Adviser) op telefoonnummer 020-5785912 of via Laura.Mendel@loyensloeff.com.