You are here:

Coördinator Client Events

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij op korte termijn een ervaren, energieke Coördinator Client Events

Locatie: Amsterdam
32-40 uur

Functie

Je weet als geen ander hoe en wanneer events van toegevoegde waarde zijn voor onze clienten. Dat een event initiatief eveneens moet bijdragen aan het realiseren van de gestelde business doelen is voor jou niet meer dan logisch. Samen met je collega’s zet je je in voor het structureel opvoeden en informeren van de interne organisatie over de optimale inzet en aanpak van client events. Je doet dit met lef, flair en schroomt niet een tegengeluid te geven. Je weet gemakkelijk intern draagvlak te creëren voor de nieuwe eventstrategie; van kwantiteit naar kwaliteit. Dit doe jij door de interne organisatie mee te nemen in jouw enthousiasme en verhalen.

 

Als Coördinator Client Events ben je onderdeel van de afdeling Communicatie & Marketing. Binnen deze afdeling is het Marketingcommunications team verantwoordelijk voor de online en offline profilering van onze diensten aan (potentiele) klanten. Je komt te werken in een jong en enthousiast team. De Coördinator Client Events rapporteert aan de Manager Marketingcommunications.

 

Werkzaamheden

  • Adviseren over de inzet van events voor onze klanten binnen zijn/haar customer journey
  • Ontwikkelen, redigeren en versturen van uitnodigingen, reminders en bevestigingen via onze mailtool
  • Verzorgen interne communicatie over de planning en voortgang richting de opdrachtgever(s) maar ook via intranet
  • Verzorgen externe communicatie over de events via diverse online kanalen
  • Bewaken van de consistente uitstraling van de events, conform onze identiteit en kwaliteitseisen – het overall bieden van de ultieme customer experience
  • Optimaliseren samenwerkingsprocessen binnen de gehele eventorganisatie
  • Na afloop van ieder event inzichtelijk maken of de doelstellingen gehaald zijn richting de opdrachtgever(s)

 

Wat vragen we van je?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau en minimaal drie jaar werkervaring bij een professionele dienstverlener. Door je vakkennis en pro-actieve servicegerichte houding  maak je het verschil. Je hebt goed gevoel voor verhoudingen en houdt ervan om met mensen te werken. Je wilt graag samen met jouw collega’s diversiteit aanbrengen en eveneens innoveren binnen onze events voor cliënten. Je krijgt er energie van om deze innovatieve slagen te maken.

Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend. Verder ben je pro-actief, daadkrachtig, creatief, analytisch, zelf startend en zelfstandig. Je beschikt over een vlotte pen en schrijft soms creatieve uitnodigingen of redigeert de juridisch of fiscaal inhoudelijke. In hectische situaties houd je het hoofd koel, stel je prioriteiten en houd je focus.

 

Wat bieden we je?

We bieden een afwisselende, uitdagende eventfunctie binnen een leuk team. Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener. Afhankelijk van je achtergrond en werkervaring bieden wij een passend salaris. Daarnaast kent Loyens & Loeff uitstekende secundaire voorwaarden en bieden we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden zowel intern en eventueel aangevuld met externe opleidingen.  Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Binnen Loyens & Loeff wordt gestreefd naar een gezonde work-life balance.

 

Ben jij de Coördinator Client Events die wij zoeken?

Solliciteer dan door je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carin-Ann van Hasselt (recruiter) op telefoonnummer 020 578 5431.