You are here:
10 December 2018 / vacancy

Coordinator Client Administratie

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Coordinator Client Administratie.

Locatie: Rotterdam
Fulltime

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening met als thuismarkten de Benelux en Zwitserland. Bij Loyens & Loeff werken ruim 850 specialisten in 6 kantoren in onze thuismarkten en 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in de wereld. Loyens & Loeff bedient grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren.

De afdeling Finance & Control telt 50 medewerkers en is de financiële ruggengraat van de onderneming. Client Administration is onderdeel van deze afdeling. Voor dit team zijn wij op zoek naar een coördinator met standplaats Rotterdam.

Functie

Jij bent verantwoordelijk voor de administratieve processen rondom cliënten en dossiers van alle Loyens & Loeff vestigingen. Deze processen omvatten alle werkzaamheden vanaf de opening van een cliënt of dossier - de daarbij horende vastleggingen, controles, rapportages en opvragingen - tot en met het sluiten van een dossier. Je bent ook verantwoordelijk voor de benodigde structurele inrichting van het geautomatiseerde systeem, de procesbeschrijving en de taakverdeling binnen de afdeling. Daarnaast zal je medewerkers in de organisatie proactief van informatie voorzien die betrekking heeft op de cliënt of het dossier.

Je werkt als "meewerkend voorman" samen met drie client administration officers en rapporteert direct aan de Director Finance & Control. Je bent verantwoordelijk voor de personele invulling van de afdeling: aanname, beoordeling en begeleiding van de medewerkers.

Het takenpakket van Client Administration zal in de toekomst uitgebreid worden, je zult die uitbreiding zowel inhoudelijk als organisatorisch in goede banen leiden.

Wie zoeken wij

Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding en hebt ongeveer 5 jaar werkervaring. Je bent communicatief vaardig en hebt een praktische instelling. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Een verantwoordelijke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en een goed salaris. Je werkt in een team van professionals in een informele omgeving. Loyens & Loeff heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Interesse?

Je kunt direct solliciteren door je motivatiebrief en cv te uploaden via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Mendel, Talent Acquisition Adviser, via Laura.Mendel@loyensloeff.com of 020-578 59 12.

 

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.