You are here:
18 April 2018

Commerciële werkstudent

Loyens & Loeff is op zoek naar een commerciële werkstudent

Location: Amsterdam

 

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

 

Voor ons Business Development team in Amsterdam zoeken wij een commerciële werkstudent (3/4 dagen per week) voor de periode juni – september 2018.

 

Wat ga je doen?

Wij zoeken een proactieve en hands-on werkstudent, die het Business Development team ondersteunt bij de uitvoering van hun commerciële activiteiten. Het betreft een coördinerende rol waarbij je een aantal uitdagende projecten oppakt gericht op de profilering van Loyens & Loeff. Daarnaast handel je zelfstandig losse verzoeken van onze interne klanten af. Je schakelt hierbij met professionals uit alle lagen en afdelingen van onze organisatie.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een student (eind bachelor of master) die een universitaire studie volgt richting communicatie of marketing. Je werkt hierbij accuraat en bent in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Skills & experience

  • Je bent in staat meerdere projecten en activiteiten tegelijkertijd te managen en tot een goed einde te brengen
  • Goede projectmanagementvaardigheden
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Groot zelfstartend vermogen
  • Cliënt- en servicegericht
  • WO studie in de richting van communicatie of marketing. (Eind bachelor of master student)
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

 

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie, vragen of sollicitaties (motivatie, cv en bachelor/master cijferlijst) kan je contact opnemen met Nicole Moshage via 010-2246409 of via nicole.moshage@loyensloeff.com.

 

Solliciteer nu