14 January 2019

Assistent secretaresse (m/v)

Voor de uitbreiding en ondersteuning van onze praktijkgroep International Tax services voor ons kantoor Rotterdam zijn wij op zoek naar een assistant secretaresse.

Locatie: Rotterdam

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Binnen deze praktijk is men gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingen in het buitenland en buitenlandse advocatenkantoren die ondersteuning nodig hebben bij fiscale vraagstukken die betrekking hebben op Nederland, België, Luxemburg of Zwitserland. Als assistent secretaresse ben je samen met drie andere secretaresses verantwoordelijk voor de volledige ondersteuning van de praktijkgroep, bestaande uit 21 collega’s.

De functie

In deze functie zal je (na een gedegen inwerkperiode) je bezighouden met o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Postverwerking;
  • Agendabeheer (meetings, lunches, reizen, presentaties, interne en externe afspraken);  
  • Boeken van vluchten en hotels;
  • Telefonisch contact met interne- en externe partijen;
  • Het ondersteunen van het declaratieproces;
  • Verwerking cliëntgegevens;
  • Kopiëren en inbinden van diverse juridische stukken;
  • Factuurafhandeling;
  • PowerPoint presentaties maken
  • Aanmaken en bijhouden van dossiers zowel digitaal als in hard copy.

Wij zoeken

Een enthousiaste en snel inzetbare assistent secretaresse die het leuk vindt om in teamverband te werken. Je denkt graag mee en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist en tevens een HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een goed arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. fietsplan, collectieve verzekering, yoga, sportschool). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt deze functie je aan, laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie plus cv naar Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com.