Over Loyens & Loeff

Bij Loyens & Loeff  werken ruim achthonderd specialisten. We zijn actief in twaalf landen en bieden onze expertise aan op alle gebieden van de bedrijfsjuridische dienstverlening. Ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd en nieuwe ideeën krijgen volop de ruimte. Veel tijd wordt besteed aan het vergaren en delen van kennis. Dit alles met het doel voorop te blijven lopen in de markt. Kijk voor meer informatie over Loyens & Loeff op www.loyensloeff.com.

Oriƫnterend gesprek

Als u meer wilt weten over werken bij ons kantoor is het mogelijk een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Op deze manier maakt u geheel vrijblijvend en op een informele manier kennis met Loyens & Loeff. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek? Ga dan naar Professionals, kies uw beroepsgroep en vul het formulier in. Het is praktisch als u aangeeft welke praktijkgroep uw voorkeur heeft. Op deze wijze kunnen we ervoor zorgen dat u de juiste mensen spreekt.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Anne Haverkamp 020 578 5059 of Florine Hibbel op 020 578 5318.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken met partners of seniors en het maken van een e-assessment bij ons op kantoor. Ga voor meer informatie naar Professionals en kies uw beroepsgroep.